Aliances d'or amb la textura de les mans

És una de les aliances mes personalitzades que podreu trobar ja que estem parlant d'uns anells d'or groc amb la textura de les mans de la parella de manera que cada un porta la textura del palmell de la mà de la seva parella gravat a la superfície de l'aliança.

Quantitat

  • Pagament (Amb tarjeta, PayPal o contrareembolso al rebre la comanda, (Sempre sense càrreg)) Pagament (Amb tarjeta, PayPal o contrareembolso al rebre la comanda, (Sempre sense càrreg))
  •  Enviament Gratuït - Les comandes s'envien al dia següent i s'entreguen en 24h. Caps de setmana i festius no es realitzen entregues. Enviament Gratuït - Les comandes s'envien al dia següent i s'entreguen en 24h. Caps de setmana i festius no es realitzen entregues.
  • Garantita 100% - Qualsevol dels nostres productes té garantia de per vida. Garantita 100% - Qualsevol dels nostres productes té garantia de per vida.

Per qüestió de variació de preu segons el diàmetre de les aliances demanem que es posin en contacte amb nosaltres per a tenir mes informació.

info@anhel.cat

938068172

Especificacions

Metall
Or
Acabat
Mate